Välkommen till Jakobsbergs Sportfiskeklubb

Mälaren Grand slam är ny klubb aktivitet där vi har fokus på gemenskap och fiske.

Tävlingen kommer starta kl. 09.00 vid JBS och hålla på till 18.00 . Det kommer brytas för en hamburger lunch kl. 12.00 till 13.00 på JBS klubbholme Möskär. Prisutdelning och avslutning kommer att ske på Möskär. Då kommer det bjudas på korv efter tävlingen och vill man så kommer även det finnas möjlighet till  ett bastubad för de som vill.

 

Man får fiska över hela Mälaren men trolling får bara bedrivas på klubbvattnet.

Lunchen är obligatorisk då även ett halvtidsresultat presenteras. Har man inte tillgång till båt hoppas vi kunna lösa via de båtar som finns samt klubb båtarna.

Datum: 8 september 2019
Pris: 100 kr/person, bidrar man med egen båt så är det kostnadsfritt
Samling: 08.30 vid båtklubben
Regler: För att vinna måste man få en GRAND SLAM dvs en abborre, en gädda samt en gös och inneha längsta totallängden. Längden på abborre kommer multipliceras med 2 och gösens längd att multipliceras med 1,5.

Det kommer också att delas ut pris för längsta fisk inom respektive art. Fiskarna ska dokumenteras med foto i mätbrädan (som klubben bistår med). 2 - 3 personer per båt.

Anmälan: Maila er anmälan senast 1 september till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Extra information